BSR processen in beeld

In oktober 2012 is mijn boek 'BSR Processen in beeld’ uitgekomen. Dit heb ik geschreven om te laten zien hoe uiteenlopend de resultaten zijn tijdens het behandelingsproces.
Door gebruik te maken van metaforen, beelden, zijn vele ervaringen van cliënten te lezen. Met korte beschrijvingen van levensfasen wordt herkenbaar waar kleine en grote mensen mee te maken hebben en hoe zij teveel aan stress kunnen opbouwen.
Hierdoor wordt uitgebreid en op toegankelijke wijze inzicht gegeven in de werking van BSR.
Lezers genieten er van, begrijpen steeds beter hoe het herstelproces verloopt en merken nu ook gemakkelijker aan anderen te kunnen uitleggen wat BSR inhoudt.

Dit boek kost € 9,95 incl.BTW. U kunt dit kopen in de praktijk, telefonisch bestellen op telefoonnummer:  06.42952508 of via de e.mail: trienke.wiersma@bodystressrelease.nl (de e.mail is niet voor het maken of veranderen van afspraken).
Voor het toesturen van het boek komen er € 3,- portokosten bij.

Omdat ik het schrijven niet kon laten, ben ik met korte teksten begonnen die in brede zin gaan over het werken in een BSR praktijk en alles wat ik daarin tegenkom. Die kunt u op de pagina Blogs lezen.